Radionica ”Seksualnost: tijelo, um, srce” 14. oktobra u Sarajevu

Pozivamo LGBTIQ osobe i sve koji žele saznati više o seksualnosti na edukativnu radionicu pod nazivom Sex ed: “Seksualnost: tijelo, um, srce” koju će voditi izvanredna predavačica, Ada Reić. Ova radionica je prilika da dublje razumijemo važne aspekte naše seksualnosti i povežemo tijelo, um i srce u jedinstvenu cjelinu.

O čemu ćemo razgovarati:

Seksualnost u svom punom spektru: Ada će nam omogućiti uvid u sve nijanse seksualnosti, od fizičkih aspekata do emocionalnih i mentalnih komponenti.

Anatomija i fiziologija seksualnosti: Razmotrit ćemo kako tijelo reagira na seksualne stimulanse i kako razumjeti svoje tijelo u seksualnom kontekstu.

Um i seksualnost: Upoznat ćemo se s ponašanjem, mislima i stavovima o seksualnosti, istražujući kako naš um oblikuje naš seksualni identitet.

Emocije i seksualnost: Ada će nam pomoći razumjeti dublje emocionalne aspekte seksualnosti i kako oni utječu na naše odnose i zadovoljstvo.

Seksualno zdravlje i samoprihvaćanje: Otvoreno ćemo razgovarati o očekivanjima koja imamo od sebe, svojih odnosa i seksa, te o važnosti razvijanja zdrave slike o sebi.

O predavačici:

Ada Reić, magistra sociologije, odgojiteljica predškolske djece, NLP majstorica, seksualna savjetnica u edukaciji. Ada ima dugogodišnje iskustvo u edukativnom i pomagačkom radu s ljudima, posebno s marginaliziranim skupinama te djecom i mladima. Radila je u nekoliko udruga, kao novinarka, radijska voditeljica, profesorica. Trenutno radi kao predavačica na fakultetu te provodi edukativne aktivnosti u području seksualnosti.

Kada: 14.10.2023. godine od 12:00h do 16:00h

Radionica će biti interaktivna i pružit će vam prostor za postavljanje pitanja i diskusiju.

Ukoliko želite prisustvovati radionici molimo vas da nam se prijavite ovdje. Broj mjesta je ograničen stoga požurite sa prijavama!

Radujemo se što ćete nam se pridružiti na radionici, vidimo se!