POZIV DA UČESTVUJEŠ: Kampanja – Ljubav čini porodicu

POZIV DA UČESTVUJEŠ

Kampanja povodom Međunarodnog dana borbe protiv homofobije/bifobije/transfobije

„LJUBAV ČINI PORODICU“

 

Povodom Međunarodnog dana borbe protiv homofobije/bifobije/transfobije (IDAHOT) Sarajevski otvoreni centar organizuje kampanju pod nazivom “LJUBAV ČINI PORODICU”.

Kampanja će se sastojati od bilbord plakata, te fotografija sa porukama na socijalnim mrežama. Trajat će dvije sedmice, od 3. do 17. maja. Bilbordi će biti na 12 lokacija u Sarajevu.

Ovom kampanjom želimo da skrenemo pažnju na potrebu podrške LGBTI osobama u njihovim biološkim porodicama, ali takođe da poručimo da porodicu čini ljubav, bilo da dolazi iz bioloških porodica, ili od naših prijatelja_ica i partnera_ica.

Gdje ima ljubavi, ima i solidarnosti i podrške i porodice.

Podrška nam je svima jako bitna, uz podršku lakše savladavamo prepreke sa kojima se svakodnevno suočavamo.

Zato pozivamo i ohrabrujemo sve lezbejke, gejeve, biseksualne, trans, interspolne osobe, pozivamo naše prijatelje i prijateljice, naše mame i tate, naše sestre i braću da zajedno učestvujemo u ovoj kampanji i pošaljemo poruku da LJUBAV ČINI PORODICU, u svim njenim oblicima.

Bilbord kampanja je popunjena, te nam sada treba podrška u online kampanji. Ono što je potrebno jeste da se uslikate sa vašim partnerima/cama, sa vašim sestrama, braćom, mamama, tatama, vašim prodicama, ko god da ih čini, ili naprosto slikajte se sami i pošaljite nam fotografiju sa jednom ili dvije rečenice opisa šta je za vas podrška, šta je za vas porodica, šta je za vas ljubav.

Krajnji rok za slanje fotografija je 30. april 2017. godine.

Fotgorafije i izjave šaljite na [email protected].

Učestvujmo i svi_e zajedno poručimo da LJUBAV ČINI PORODICU!