Podržavamo vaše kvir inicijative – javite nam se s idejama!

Sa ciljem da naš rad sa LGBTIQ+ zajednicom unaprijedimo, i da istovremeno pružimo prostor i podršku za razvoj zagovaračkih, edukativnih i socijalnih, zagovaračkih i drugih inicijativa i aktivnosti LGBTIQ+ osoba, pozivamo vas da nam se javite sa vašim idejama i inicijativama!

Svjesni različitih potreba i želja unutar LGBTIQ+ zajednice, želimo pružiti priliku svježim perspektivama i podržati LGBTIQ+ osobe i grupe u njihovim idejama i promjenama koje žele ostvariti.

Neovisno o tome trebate li savjet, prostor za aktivnosti ili mentorsku i finansijsku podršku, stojimo vam na raspolaganju. Iskustvo nije presudno; ono što je važno je vaša ideja, a mi ćemo se potruditi da pronađemo način kako je ostvariti! Ohrabrujemo sve punoljetne osobe sa prebivalištem u BiH da nam se jave sa svojim idejama!

Da bismo bili što otvoreniji prema svima koji žele da se uključe i da realizuju svoje inicijative, molimo vas da nam dostavite sljedeće informacije:

  • Opis inicijative: Molimo vas da nam pružite detaljan opis vaše inicijative, uključujući temu, sadržaj, period održavanja i lokaciju.
  • Potrebna podrška: Navedite koji vid podrške vam je potreban od strane SOC-a, npr.
  • mentorska podrška, finansijska pomoć ili prostorni resursi.

Imajte na umu da ćemo uzimati u obzir dostupnost naših finansijskih resursa kao ključni faktor prilikom razmatranja podrške vašoj inicijativi. Ovim kriterijumima želimo osigurati što bolje sagledavanje mogućnosti za podršku i želimo biti što transparentniji u procesu selekcije.

Ako nemate sve potrebne informacije, ali imate dobru ideju, slobodno se javite. Zajedno ćemo pokušati pronaći najbolji način da tu ideju pretvorimo u stvarnost.

Javite nam se s vašim prijedlozima na [email protected].